Pool tööd sai vaevaliselt tehtud

 Skoori tegid mehed järgnevalt: Ott Varik 8, Kristo Järve 6, Kristjan Koovit ja Kristo Voika 3, Robert Lõpp ja Mark Lõpp 2, Veiko Luik ja Karl Roosna 1.

Mis sa oskad kosta, või kus sa oskad pista. Terve esimene poolaaeg olid mulgid puu taga, kui helerohelistes särkides ratsaväelased palliplatsil ringi kappasid. Suured tänud kõikvõimalikele jõududele, et ei lasknud vahet näotuks käriseda. Vaheajal loositi välja kaks toredat tekki ja peale selle ei pasitnud midagistki helgemat, mis oleks viidanud positiivsele lõpptulemusele. Läks teine poolaeg lahti ebamugava olukorraga, seitse meie väravasse. Murphy seadustele tuginedes saab alati minna veel hullemaks, aga puurilukk Rasmus Ots arvas teisiti. Tõrjus seitsme, tõrjus ka kordusviske ja tegelikult tõi see topelttõrje päikesekiire saali ja avas tee lootusele. Tosin minutit teist poolaega kulus mulkidel vahe tasa mängimiseks ning poolaja keskel oli selge, et kõik jääb viimase minuti otsustada. Mainitud minut algas mulkide eduseisust ja sellega ta lõppes, kuigi see minut oli ikka kohutavalt pikk koos sinna mahtunud tragunite minutilise vaheajaga ja vilest välja imetud kaheminutilise karistusega ja kohutavas koguses närvirakkude kaoga. Ajalooraamatusse läheb kirja VÕIT!
Peale mängu lõppu küsisin mulkide maleva pealiku Marko Koksi käest, et miliseid ussisõnu sai meestele vaheajal peale loetud, siis vastus oli üllatavalt lihtne, et samad sõnad, mis enne mängugi. Samas on see ikka üksjagu hirmutav. Mulkidel kulus käivitumiseks 30+12 minutit. Mustlase hobune on võrreldes sellega ikka väga ergas elukas, sest edasi läheb ainult raskete kohtumistega (võibolla üks-kaks mängu väljaarvata) kevadesse välja.

Kaadrid kohtumisest.

Homme algab kohtumine valgevenelastega (kes täna olid 7 väravaga paremad Kehra satsist) kell 15:00.

TULE KOOS SÕPRADEGA SAALI NING ÄRA PASUNAID JA TRUMME KOJU UNUSTA!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.