A-kl. KV

 Selle aasta esimestele karikavõistlustele läksime suurte ootustega aga kahjuks tulemus ei olnud päris see mis lootsime. A-kl karikavõistlustel mängiti sellel aastal süsteemiga kaks alagruppi ja siis poolfinaalid ning kohamängud. Kaheksa võistkonda olid paigutatud alagruppidesse nii, et meie sattusime ühte Valga, Viimsi ja Tallasega. Esimene mäng Valgaga tundus olevat alles bussis ja suure punnitamise peale raske võit, poolaeg 9:7 ja mäng 20:18. Karl T 7, Karl R 6, Mark 5, Martin 1, Simon 1. Teise mängu ajaks Viimsiga olime juba bussist välja saanud ja ka tulemus oli parem. Tulemusega 30:20 (15:9) kindel võit. Karl R 10, Karl T 9, Martin 4, Mark 2, Sander P 2, Raiko 2, Alex 1.

Laupäeval kohtusime alagrupi võitjat otsustavas kohtumises HC Tallasega. Kogu mäng oli väga tasavägine ning lõpuks ainult ühe väravaline võit meile, tulemusega 16:15 (9:8). Karl R 8, Karl T 5, Mark 2, Alex 1.  Pingeline ja väsitav mäng Tallasega jätis aga ka kahjuks meie poolfinaalile oma märgi. Vastaseks hilisem turniiri võitja Elite-Sport. Kaotasime poolaja küll ainult 8:9 aga just viimased viis minutit olid meie jaoks väga väsitavad ja sellest tulenevalt valed otsused lubasid Tallinna võistkonnal saavutada võit. Meie poolt vaadatuna 14:17. Karl R 6, Karl T 4, Martin 2, Mark 1.

Pühapäeval kohtusime uuesti HC tallasega. Seekord olid meie turniiri jõuvarud lõppenud ja kuigi pingutasime nagu suutsime siis peale kaotatud poolaega 11:13 kaotasime ka kogu mängu 21:25. Karl R 6, Karl T 6, Alex 5, Mark 2, Raiko 2. Seega lõppkokkuvõttes neljas koht, mis iseenesest ei ole ju arvestades poiste vanust üldse paha tulemus aga………

 

Võistkonna parim mängija Karl T ja lohutuseks turniiri parima mängija auhind Karl R.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga