Oli meie päev, 2:1

Viljandi HC vs HC Kehra Horizon Pulp&Paper 25:22 (12:9)
Tabavad olid: Kristo Voika 10, Karl Roosna 4, Robert Lõpp ja Karl Toom 3, Veiko Luik ja Ott Varik 2, Kristo Järve 1.

Nüüd on vastus käes, miks mulgid esimese kohtumise kodusaalis kaotasid – muffineid polnud!!!
Ei mäletagi kunas viimati Viljandi Spordihoones NII PALJU rahvast oli käsipallil. Vast ehk siis, kui maja avati mitmed setmed aastad tagasi. Mängiti ka siis kohtumine käsipalli!
Kui nüüd veidi argisema pilguga mängule vaadata, siis ühest küljest olid võidumängud küllaltki sarnased. Nagu ka Kehras panid mulgid kodusaaliski ärksalt minema ja ootasid lausa VIISTEIST MINUTIT Kehra ärkamst. Mängitud 15:01 ja tabloole tulid numbrid 5:1. Hoida karikavõitjat 15 minutit nullipeal on äramärkimist vääriv saavutus, seda enam, et selle aja sees tõrjus Rasmus Ots kaks seitme meetri karistusviset (Mikola Naum Kehra väravas kolm!) ning kannatas ära kaks looderdamist karistuspingil!  Kui veel kahe viimase kohtumise võrdluse juurde tagasi pöörduda, siis kodusaalis Kehra sai korraks ühega juhtima, aga mulgid kodusaalis vastast lähemale kui kaks tabamust ei lasknudki.

Üks kiire mängujärgne küsimus: “Mis võidu tõi?”
Kristo Järve: “Kaitsemäng.”
Ott Varik: “Meeskonnamäng.”
Üleplatsimees Kristo Voika: “Publik!”
Mulkide loots Marko Koks: “Kohati kippus tekkima tunne, et läheb käest, aga vast seekord me tõesti tahtsime rohkem seda võitu.”
Kommentaator Mihkel Jürisson: “Esimesed viisteist minutit!”
Käsipalliliidu juhatuse liige Helir-Valdor Seeder:”Meeskonnamäng ja võidutahe!”

Mõned kaadrid mängust.

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalis.

Vaatamata kahele järjestikusele võidule seisab juba neljapäeval Kehras ees väga tõsine tööpäev. Kehra sats on nurka aetud ja mõelge omaenese mätta otsast, kas Teile meeldib nurgas olla.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.