Ääretult niru

Hc Kehra/Horizon Pulp & Paper vs Viljandi HC 24:20 (15:8)

Väravaid viskasid: Kristo Voika 11, Kristjan Koovit 3, Robert Lõpp 2, Mikk Varik, Sten Maasalu, Mark Lõpp ja Martin Allikalt 1.

Nii niru mängu algust, tegelikult tervet esimest poolaega, annab päris mälust välja kaevata. Pall ei tahtnud kohe üldse käes püsida, täpselt sihitud söödud maandusid audis, puurilukk ka ei pidanud ning kui jõutigi viskele, siis oli see “säärane mulk Kolka” risti jalus. Ei parandanud asja ka võetud mõttepausid. Kõike eeltoodut arvesse võttes polnudki vaja võõrustajatel teha super mängu, lihtsalt omad ära visata ning tulemus oligi poolajaks peaaegu õudne.
Seda, et mulgid polnud alla andnud näitas kas või tõsiasi, et teise poolaja alguses teenitud pinginühkimine lõppes 2:0 mulkidele. Võitlust oli palju, isegi nii palju, et noored kuked läksid pisikest viisi kisklema. Punase kaardi teenisid võõrustajate poolt Laast ja mulkides Robert Lõpp. Kes kui palju asjas süüdi oli saate Postimehe portaalist vaadata mitmeid kordi vändatud kordustest mängu neljakümne neljandal mänguminutil. Sealt samast sain ka esimest korda näha uut udupeent uuendust sinist kaarti (polnudki teine nii ilus helesinine vaid päris tume teine).
Rasmus Ots läks väravas järjest paremaks ja seitsmeseks vajunud vahe mängiti korraks isegi kahe värava peale, kuid siiski ei tasuks terve poolaeg mängusõpru hoida.
Pilk protokolllile toob esile veel ühe tõsiasja, võõrustajad ei teeninud ühtegi kaheminutilist karistust, ainult kolm kollast ja üks punane kaart. Iseenesest, nii tigeda murdmise peale, kummaline!

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalis.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.