Tubli töö

Viljandi HC vs Celtnieks Riga 27:22 (18:12)
Skoori eest kandsid hoolt: Sten Maasalu 6, Robert Lõpp ja Kristo Voika 5, Raiko Roosna 4, Mikk Varik ja Ott Varik 2, Sander Aasmäe, Madis Parik ja Sergei Rodjukov 1.
Tänane Celtnieks pole enam see sats, mida ma mäletan nelja viie aasta tagant. Mälul on muidugi omadus alt vedada, aga tegelikult hirmu ei tekkinud, et mäng võiks käest minna. Pisukeste minivahespurtidega venitasid poolajaks vahe kuue värava peale, käisid teisel poolajal korra ka kaheksase vahe peal ära, kuid veidi lohakas lõpik ei lubanud suuremat vahet kui viis. Hea seegi ja nagu ikka peab valitsema tasakaal, nii ka täna. Ott oli täna veid kehvake (kõigest 1 tabamus) ja samas tegi tublilt joone peal tükke (loe: viskas väravaid) Raiko Roosna (4 tabamust).
Marko Koks iseloomustas mängu: “Täna peab kiitma eelkõige head kaitsetegavust, mis vedas ka Rasmus Otsa käima, kes tegi teisel poolajal väga head tööd tõrjudes kuuelt meetrilt sooritatud pealeviskeid!”

Mõned kaadrid kohtumisest.

Homme uus päev ja ees ootab lausa kaks kohtumist. Esimeses kohtumises veavad päeva käima Viljandi SK ja Põlva Arcwood. Meie noormeest ja esiliiga liidri kohtumine algab kell 13:00 koduses spordihoones ning kui hääled paelad soojad nagu ka trummi löövad lihased, siis kell 15:00 võtavad mulgid mõõtu leedulastelt, kes täna vandusid kaheksa väravaga all Kehra satsile.

0p2a8273

Kõige andunumad pealtvaatajad on homseks mänguks juba valmis!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.