Põhiroog oli hõrk

Viljandi HC vs Klaipeda Gragunas 30:25 (13:14)
Protokolli said tabamuse kirja: Ott Varik 6, Robert Lõpp 5, Kristo Voika, Mikk Varik ja Sergei Rodjukov 4, Raiko Roosna, Kristo Järve ja Mark Lõpp 2, Sander Aasmäe 1.
Alustuseks peaks vist ikkagi ära küsima painava küsimus: kas käsipall on ekstreemsport? Kui vaadata leedulaste ülesandmise lehte, siis kisub vastus jah-i poole. Meie meistriliigas 207 sentimeetri pikkuseid mehi pole, kui ehk Kehra legionäär välja arvata (aga Leedu ju korvpalli riik, eks neil jää mõnigi pikk käsipalli tarbeks üle) ning kui vaadata järgmist tegelast, kes on küll kaheksa sentimeetrit lühem. aga seda kaalukam, 180 kilogrammi (on ikka suur mees küll). Kohalikest oludest oleks vastu pakkuda vast ainult esiliiga mees Janek Veltman, kuid kardan, et temagi jääks kaalumisel alla. Seega vist ikkagi ekstreemsport.
Kui nüüd vaadata mängu järgi, siis kaldub vastus ikka ei poole. Said ju leedukad päris korralikult Kehras kolki ja ega siis mulgid saanu kehvemad olla. Esimene poolaeg oli suuresti ameerika mägedel kulgemine. Meie õnneks saavutas mainitud suur mees joonelt ainult ÜHE värava (sügav kummardus sünnipäevalapsele Kristo Järvele ja Robert Lõpile, keda toetasid kõik teised, kes ei lasknud mitte pallil temani jõuda) ja ega piitspeenike vibalikki parem polnud. Pigem tegi mängu lühemad mehed. Otsustava vahe said mulgid sisse teise poolaja alguse vahespurtidega. Esimesed kümme minutit 7:2 järgmised kümme 7:4 ning viimasel kümnel minutil vormistati Balti liiga kolmas võit!

Mõned kaadri kohtumisest.

0p2a8332

Palju õnne Kristo Järve!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.