Küll nad on suured

Viljandi HC vs ZTR Zaporozhye 19:24 (10:8)
Skoori tegid: Kristo Voika 6, Sten Maasalu 5, Ott Varik, Robert Lõpp ja Sergei Rodjukov 2, Kristjan Koovit ja Raiko Roosna 1.

Vaevaliselt kulgenud kohtumine (skoori silmas pidades), mille iseloomustamiseks kipus vägisi esile võrdlus nagu elevandid portselani poes, mitte et purustused oleks suured olnud, aga suurte ukrainlaste kohati igasuguseid piire ületav ja kohati lausa toorutsev mäng, millel kohtunikud lasid kulgeda ning alles mõni minut enne lõppu pika vinnaga andsid sinises särgis mängumehele otse punase kaardi. Miks nad seda varem ei teinud, peab ilmselgelt nendelt küsima, kuigi kohti seda teha olnuks küll ja veel, eriti just radikaalsema pealtvaatajaskonna arvates.
Marko Koks: “Vaatamata kahele kaotusele võib nädalavahetusega rahule jääda. Pausi ja koondisemängude tulemustest hakkame üle saama ja mäng paraneb mäng mängult. Kui kolmapäevane kohtumine oli päris kehv, siis täna suutsime nende suurte mängumeestega pea 45 minutit sammu pidada ja alles siis tulid rassimisest tulenevast väsimusest tingitud kiirustatud ebatäpsed pealelevisked.”

Mõned kaadrid kohtumisest.

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel