Veerandfinaalist ei pääsenud

Viljandi HC vs HC Kehra Horizon Pulp&Paper 22:30 (14:14)
Tabavad olid: Kristo Voika 8, Ott Varik 4. Kristo Järve 3, Raiko Roosna ja Sten Maasalu 2, Kristjan Koovit, Martin Allikalt ja Sergei Rodjukov 1.

Kui enne mängu oli veel õhkõrn lootus otse poolfinaalidesse pääsust, siis teine poolaeg andis selles suhtes kindla vastuse, et tuleb play off alustada veerandfinaalidest.
Mängu ennast saaks iseloomustada vanade laulusõnadega: “Sest tuleb üks tants, sest tuleb üks tants, sest tuleb üks tore puntratants….”. Murdmist ja madistamist oli publikule kogu raha eest, aga kuna külalised on enestele joonele palganud ikka kaks vääääga suurt meest, siis tuleb tõele au anda, nendega müramine on üpriski väsitav.

Mõned kaadrid mängust.

Mäng on Postimehe portaalis järelvaadatav.

Vaheturniirist jääb veel pidada kaks välismängu, Põlvas ja ülioluline kohtumine Viimsis.

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel