Äratuskell

Põlva Serviti vs Viljandi HC 33:12 (17:5)
Skoorisid: Raiko Roosna 3, Vladimir Maslak, Madis Parik ja Sergei Rodjukov 2, Simon Drõgin, Sander Aasmäe ja Robert Lõpp 1.
Liidu lehel avaldatud eelvaade järjekordsele mängudevoorule pani kellukesed kuklas kolisema. Puudujad, selle hooaja uues rabedas koosseisu, suunasid mõtted uitama, muuhulgas ka teemale, et miks mitte pidada meistrivõistlusi nädalavahetusel, nagu Balti mänge peetakse, siis saaksid ehk sõdurpoisid linnaloa ja töö tegemisega patustajaid poleks. Samas, vähemalt paaril möödunud hooajal on esimene mäng karukoopas läinud täiega aia taha, lausa seitsmenda naabri aia taha ning kui siia lisada Serviti vormikõvera rihtimine eelolevaks euromänguks, siis ootused just eriti kõrged polnud. Paraku mängust ei tulnud suurt midagi välja. Hulgaliselt tehnilist praaki lubas meistrid kiirrünnakuid silkama ja sisuliselt esimese veerandtunniga oli paika saanud teadmine, et kes on karukoopas see kõige mesisem käpp.
Hirmus lugu. Esimese poolajaga kõigest VIIS tabamust ning teisel poolajal said palju mänguaega vahetusmehed. Loodame, et see mäng oli vastikult plärisevaks seitsme rublaseks plekist äratuskellaks mängumeeste peades.

Nädalavahetusel mängivad 2004.a. ja hiljem sündinud noormehed JÕUD-i meistrivõistluste esimese etapi koduses spordihoones.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.