Lohakas mäng

Viljandi HC vs TÜ 28:24 (13:14)
Tabamused said kirja: Madis Parik 6, Mikk Varik ja Kristo Järve 5, Kristjan Koovit ja Sergei Rodjukov 4, Vladimir Maslak ja Martin Allikalt 2.
Peale seda kui külalised olid 1:0 juhtima läinud tõrjus Rasmus Ots kolm järgmist pealeviset ja seisul 5:2 mulkidele võis tunduda tõepoolest, et see mäng tuleb ju ise kodusadamasse. Vot ei tulnud, kohe mitte üldse ei tulnud. Praktiliselt kõik palliga puterdamised ja valesöödud ja muu mulkidepoolne lohakast mängust tingitud tehniline praak karistati koheselt ära. Seisult 8:8 vaheldusid viigiseisud ning poolaja lõpu osas kippusid mulgid jääma tagaajaja rolli. Teine poolaeg algas asisemalt ja seisul 24:19 mulkidele võis jälle peale tulla tunne, et vot on mäng tehtud, aga jälle kord peab tõdema, ei tulnud, üliõpilased tulid mängu tagasi tehes 3:0 vahespurdi ja kiusates mulke nagu tigedad taksid naksates ikka ja jälle kannast ja mujaltki.
Muidugi mängu lõpus murdis väsimust külalisi pisut enam kui võõrustajaid ja võit siiski jäeti koju, aga kas see neljane vahe on piisav põhi korduskohtumiseks Tartus 30. oktoobril.
Kui nüüd mulkide mängule hinne panna, siis rasvast punast kahte küll ei väänaks, võideti ju ikkagi, aga rohkemat 3= (loe: kolm kahe miinusega, kes teb mida see tähendab, kes ei tea, küsib teadjatelt) küll panna ei saa. Tartlase olid see vastu tublid ja järjekordselt tekib küsimus, miks nende sats ei mängi meistriliigas.

Mõned kaadrid kohtumisest.

0P2A7823

Üleplatsimehe Klaus Peeter Rüütli kaheksast väravast enamus said alguse mulkide lohakast mängust.

Juba tavapärasel kolmapäeval võõrustavad mulgid meistrisarjas taas kord tulnud noori mehi Põlvast.

coop

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.