Üle kivide ja kändude

Viljandi HC vs Aruküla/Audentes 33:31 (14:15)
Tabamused said kirja: Robert Lõpp 12, Andrei Khapal 7, Kristo Järve 5, Madis Parik ja Sergei Rodjukov 3, Kristjan Koovit, Sander Aasmäe ja Raiko Rosna 1.
Punktid tulid, aga mängu ei olnud! Mulkide õnneks olid meistrisarja teise ringi avakohtumiseks vastaseks rohelised terased ja teravalt salvavad noored mehed. Praaki esimese poolaja mängus oli ülemõistuse palju. Söödud olid kehvakesed ja noored rohelised mehikesed lõikasid neid mõnuga vahelt ja siis padavai Rasmus Otsa värava poole kiiresti kiiresti minema ning tulemus oli tablool järjekindlalt kasvav number külaliste nimesildi kohal.
Teine poolaeg algas kuidagi teravamalt, aga see oli sõit ameerika mägedel. Kohati päris kenad esitused, milledele järgnesid täielikud läbikukkumised kaitses. Lasta endile visata pealt kolmekümne värava on ikka kurjast. Kogu selle halli mängupildi taustal hakkab eriti eredalt silma üleplatsimehena TOSIN tabamust kirja saanud Robert Lõpp ja jääb üle loota, et mees on vigastusest täielikult taastunud. Hea sõnaga tuleb meeles pidada ka viimati liitunud Andrei Khapali ja vanameistrit Kristo Järvet.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.