Läks metsa!

Viljandi HC vs Põlva Serviti 25:33 (16:16)

Skoori tegid: Karl Toom 6, Karl Toom 5, Ott Varik 4, Kristjan Koovit ja Kristo Voika 3, Kristo Järve 2, Mikk Varik ja Mark Lõpp 1.

Seda, et mulkidele kohe meeldib enda elu keeruliseks teha, on ammu teaeda. Esimesel poolajal oldi kogu see aeg värava, kahe, kolmega taga. Rohkemaga Servitit ette ei lastud ja kõva võitluse tulemusena saadi poolaja lõpusekundil tabloole viik. Jäi pisuke lootus, et mulgid mängivad seda vana kassi hiire mängu. Kahjuks sai teise poolaja esimese tosina minutiga selgeks rollide jaotus selles mängus, Serviti vahetas väravasse Denis Lõokese, tihendas kaitset, kruvis tempot ning ka kaks võetud mõtlemiseaga ei suutnud Serviti mängumootorit enam halvata. Kui tosina minutiga visatakse ainult KOLM väravat, siis muidugi võib süüdistada Lõokese pikki käsi, või mida iganes muud, aga mäng on läinud metsa.

Pisike pildivalik

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel