Snap1EM510

Hakkab pihta!

Järgmised 17 päeva elab kogu progressiivne elanikond kaasa kontinendi meistri selgitamisele. Ega ta suurt erine ilmameistri selgitamisest, aga olgu see aasta siis selle nime all. Madinad toimuvad Poolas, neljas linnas. Gdansk, Katovice, Wroclaw ja Krakow. Kahes esimeses toimuvad vaid alagrupi mängud, kahes viimases lisanduvad vahegruppide mängud. Kohamängudeks kohtadele 5.-8. on eraldatud Wroclsw ja need õite magusad kohtumised leiavad ees Krakowis. Kes, kuueteistkümnest satsist väljub võitlustest võitjana, teab vist ainult Näärivana, aga temagi on taandunud talvekorterisse mänge jälgima ja ega ei jää lihtrahvalgi muud üle kui sõita kohapeale mänge jälgima või sättida ennast arvuti ekraanide ette.

Kui klikkida weebikodu nupul: KÄSIPALLI ÜLEKANDED INTERNETIS. siis avaneb järgmine pilt ->

Klikkides sellel pildil satute suurvõistluse ülekandepartneri lehele, kus on mängude ajakava lahti kirjutatud ning kelle vahendusel saate kõik mängud ära vaadata.

Klikkides järgmisel pildil, satute ürituse ametlikule kodulehele, kus koos palju kasulikku ja huvitavat – võistluspaigad, piletiinfo, kommentaarid ja otseloomulikult tulemused.

 

Niisiis läheb lahti reedel kell 17:00 Horvaatia vs Valgevene kohtumisega.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga