0P2A8359

Kohustuslikud punktid

Skoorisid: Ott Varik 13, Mark Lõpp 6, Karl Toom 5, Kristo Voika ja Kristo Järve 3, Veiko Luik ja Sander Aasmäe 2, Kristjan Koovit, Marek Kohv, Karl Roosna ja Madis Parik 1.

Kohustuslike punktide järgi küll mindi, aga et nad nii kiiresti ära vormistatakse, oli veidi üllatav. Esimesed tosin minutit oli mängu, aga siis järgneva 4 minutiga viskasid mulgid 7 vastuseta väravat ja kõik küsimused olid maas. 23 minutit mängitud ja kaks mulki väljendasid oma ülevoolavat võidurõõmu, kuid kahjuks arvasid kohtunikud, et nad tegid seda liiga ülemeelikult ja saatsid pinki poleerima ja ühe mehe lausa neljaks minutiks. Esimene poolaeg võttis võõrustajatelt igasuguse mängulusti ja teisest poolajast tahaks vahest ära märkida paar momenti. Omavaheliste kohtumiste keskmine väravate vahe (17) oli sisse mängitud juba neljakümnendaks mänguminutiks. Ei saadud seegi kord läbi ilma eredamat värvi kaardita – 42. min. Puieräst – punane (3×2). Mulgid ei saanud võlgu jääda ning 60. min. Voika – punane (3×2). Võõrustajad viskasid oma teise poolaja kolmanda värava kui mängitud oli 49 minutit. Rõõmu teeb Robert Lõpp naasmine vigastuspausilt (protokollis ära märgitud pingi poleerimisega). Kurvastab tõsiasi, et karistusminuteid sai kogutud võõrustajatest enam, koguni 16 minutit.

Ei oska nüüd öelda, kas Tapa sats oli kõige paslikum sparringu partner silmas pidades Balti liiga nädalavahetust, aga lootma peab, et vähemalt visatud väravad läksid asja ette.

Laupäeval , 23. jaanuaril kell 18:00 Viljandi HC vs Klaipeda Dragunas

Pühapäeval, 34. jaanuaril kell 15:00 Viljandi HC vs SKA Minsk

Kõik on oodatud saali meeskonda toetama!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga