0P2A4681

Tulekul põnev nädalavahetus

Laupäeval ja pühapäeval võõrustavad mulgid leedulasi ja valgevenelasi. Teise ringi kohtumistega alustame seisust, kus asume tabeli tipus, meil on võrdselt punkte Minski SKA-ga, kusjuures neil on mängitud juba esimene mäng teisest ringist. Tabelisesiu vaadates (BHL koduleht tabeliseisuga) tundub, et esimene eesmärk, jõuda nelja hulka, on täidetud, sest lõunanabrite satsid paistavad selles seltskonnas olema veidi lahjemad ülejäänutest. Esitasin kolmapäeva õhtul meskonna lootsile neli küsimus, mida ta vastas vaata videost.

Laupäeval 18:00 Viljandi HC vs Klaipeda Dragunas

Pühapäeval 15:00 Viljandi HC vs SKA Minsk

Kui sõbrad/sõbrannad juhtuvad küsima: “Mida Sa nädalavahetusel teed?”, siis ainuõige vastus saab olla: “Lähen Viljandi spordihoonesse omadele kaasaelama! Seal läheb tuliseks!! Tule Sinagi!!!”

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga