tv

Käsipall olümpial

Klikkides toodud pildil või SIIN saate jälgida Londoni olümpiamängude käsipalliturniire nii meestele kui naistele.

Kõigepealt sättige paika rohelise rea lõpus olev kell (GMT +3). Muutuvad vastavalt sellele ka toodud ülekannete ajad. Klikkides mängu real oleval nupul – VIDEO (saaba kasutada üks tund enne mängu algust) – avanevad lingid, millede seast  valitul klikkides saate vaadata mängu. Üldiselt peate arvestama 30 sekundilise ooteajaga ja sulgema peale seda üks-kaks hüpikakent reklaamidega (sõltuvalt valitud lingist).

Ja veel teinegi tee ülekannete juurde. Klikkides Eurovisionsports saate leheküljele, kus saate valida juba toimunud mängude vahel, või vaadata käimasolevaid. 30 sekundist ooteajast ei saa ei üle ei ümber.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga