Meie mees Norras – Rivo

Juttu natuke Rivo Tarsist (sünd. 1977), Pinska külast pärit mehepojast. See pilt on üles võetud juuli lõpus, kui Marko ja Hanno perega teda külastasid. Siin fotol on Rivo tõsise moega, aga treener mäletab teda alati mõnusa, heatahtliku naeratava näoga. Seda erilist omadust ei ole loodus andnud paljudela inimestele. Oma aktiivsel käsipallimängijana tegutsemise ajal oli ta igal ajajärgul, nii noortes kui HC meeskonnas kindel põhikoosseisu vajalik tegija. Suutis eduka montaazielektriku ameti kõrvalt virisemata osaleda käsipallitreeningutel ja meistriliiga mängudes. Loodus on andnud väga hea hüppavõime, mille ta ka mängus ära kasutas. Ette on tal näidata kolm Eesti meeste meistrivõistluste pronksi ja kaks A-vanuseklassi meistrimedalit. Norras on tal kindel sissetulekuallikas ning perele üüritud maja looduslikult kaunis kohas. Peres kasvab ka 2001. a. sündinud noor käsipallur. Treeneri elumaja elektrisüsteem on töötanud siiani tõrgeteta. Tänud hea õlle eest!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga