Karika veerandfinaalid

 Eesti 2012. a. käsipallikarikavõistluste avavooru loos viis meie meeskoona kokku eelmise aasta karikakaitsjaga – HC Kehraga. Esimene mäng oli väljas (-8). Edasi järgmisesse vooru pääseb kahe mängu kokkuvõttes parem.

HC Kehra/Daisy – Viljandi HC  32:24  (14:8)

Viljandi HC:  Kristo Voika 8, Ott Varik 2, Kristjan Koovit 2, Robert Lõpp 5, Sten Maasalu 2, Martin-Ott Sülla, Karl Roosna 2, Karl Toom 3, Mark Lõpp. Väravas Rasmus Ots ja Joel Urbel.

Viljandi HC – HC Kehra/Daisy    24:26

Viljandi HC: 

Pildid kodumängust

Põlva Serviti – ViaCon/Kehra  39:19  (12:7)

24.10.12 19:00 Kehra Spordihoone ViaCon/Kehra – Põlva Serviti

Aruküla – HC Viimsi/Tööriistamarket  31:38  (15:18)

25.10.12 19:00 Viimsi keskkool HC Viimsi/Tööriistamarket – Aruküla

SK Tapa – Värska Originaal  26:27  (12:14)

Värska Originaal – SK Tapa  28:36  (16:17) – SK Tapa poolifinaalis + 7

 Veerandfinaalide võitjad mängivad poolfinaalis, kus omakorda loositakse vastased. Poolfinaalide võitjad mängivad finaalis. Meeste käsipalli karikavõistlustel toimub sel hooajal ainult üks finaalmäng, mille võitja ongi karikavõitja. Finaalmängu toimumise koht loositakse veerandfinaalis ja poolfinaalis kaotanud meeskondade vahel (välja arvatud Aruküla, sest Aruküla saal on väike ja ei mahuta pealtvaatajaid). Loosiga finaalmängu korralduse võitnud osaleja võtab enda kanda kodumeeskonna kohustused. Finaalmäng ja PÕHI-LÕUNA toimuvad 22.detsember 2012.a.

 Meeste karikavõistluste finaalmängu normaalaja viigilise tulemuse korral mängitakse ÜKS lisaaeg 2×5 min ja selle  viigilise tulemuse korral järgnevad kohe 7-m karistusvisked.

Meeste karikafinaalmängu eel toimub samas saalis PÕHI-LÕUNA noormeeste käsipallivõistlus. PÕHI-LÕUNA käsipallivõistluse vanuseklassid ja neid juhendavad treenerid lepitakse kokku 23.-25.11.12 Põlvas toimuval EKV PB ja PD. PÕHI-LÕUNA osalejad (treenerid ja mängijad ning abistav personal) pääsevad meeste karikavõistluste finaalmängule tasuta.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga