koondis

Rahvuskoondise teinegi võit.

Eesti – Iirimaa 44:13 (20:4) Kristolt 2 väravat.

2016 EHF EURO kvalifikatsioonimängud meeste käsipallirahvuskoondistele

Eesti meeste käsipalli rahvuskoondis mängib Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonimänge esimeses kvalifikatsiooniosas. Meie teine mäng toimus laupäeval Neerpeltis Belgiaga. See mäng oli elu ja surma küsimus. Siit päästis ainult võit Belgia üle. Meil on üle aegade parim noor rahvuskoondis ning kas treener Jüri Lepp saab selle satsi mängima suurt mängu? Kordusmäng kodus on juunis 2013. Ootasime, lootsime, natukene nägime!

Eesti meeste rahvuskoondis käsipallis:
Raido Peedomaa, Kaspar Lees, Mait Patrail, Janar Mägi, Risto Lepp, Mikk Pinnonen, Uku-Tanel Laast, Kristo Voika, Mario Karuse, Dener Jaanimaa, Marko Slastinovski, Jorma Käsper, Jürgen Rooba, Kaupo Liiva, Martin Johannson, Armi Pärt, Marius Aleksejev, Eston Varusk, Mikola Naum.
Peatreener Jüri Lepp, treener Tarmo Volt, treener Priit Allikivi ja füsioterapeut Kristiina Lind.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga