Viljandi HC võitis Jurmalas turniiri

1. mäng– Ott Varik 9, Robert Lõpp 8, Marko Koks 4, Kristjan Koovit 3, Karl Roosna 3, Madis Parik 3. -30

2. mäng– Ott Varik 5, Robert Lõpp 6, Marko Koks 1, Kristjan Koovit 2, Karl Roosna 1, Karl Toom 1, Madis Parik 4, Martin Ott Sülla 1. – 21

3. mäng Jurmalaga – Ott Varik 5, Robert Lõpp 8, Marko Koks 3, Kristjan Koovit 1, Karl Roosna 1, Karl Toom, Madis Parik 4, Sander Aasmäe 1.

Lätis oli turniir, kus osalesid Jurmala Sports, Riia Tehnika Ülikool (RTU), Porvoo Akilles (Soome) ja meie sats. Laupäeva õhtul käidi Dobeles, kus toimus Läti rahvuskoondise mäng Horvaatiaga. Nagu mäletame, viigistas Eesti rahvuskoondis 9. juunil Türgis mudaliiga alagrupiturniiril edasipääsejat otsustanud mängus viimastel sekunditel just Lätiga. Kümnelt meetrilt viskas kolm sekundit enne lõpuvilet lätlaste vasakukäeline tulevikulootus, 213 pikk Dainis Kristopans otsustava viigivärava. Sellega sai Läti edasi 2014 a. Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri vahegruppi, kus vastasteks loositi Horvaatia, Uungari ja Slovakkia (väga kõva seltskond). 31. oktoobril kohtus Läti võõrsil Ungariga, osutas 20 esimest minutit  südi vastupanu, kuid lõpptulemusena kaotas 25:32.

Läti – Horvaatia  23:32

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga