“Emajõe turniir” edukas

Tartu Ülikooli Akadeeemiline Spordiklubi korraldas Tartu linna lahtised meistrivõistlused käsipallis kahes vanusegrupis (1999 – 2000. a. sündinud ja 2004. a. sündinud poistele). Viljandi Spordikool osales üritusel kolme võistkonnaga. Vanemas grupis kahe ja nooremates ühe satsiga.

Viljandi Sk 1 : Martin Allikalt, Sander Izjumov, Alex Toom, Sander Pettai, Rivo Tasane, Raul, Peet, Kert Hunt, Richard Mutli, Rafael Arslanov, Kristo Kungla

Viljandi Sk 2: Simon Drõgin, Joosep Ülesoo, Kaimo Pitsenko, Sander Rohtla, Kaspar Lindma, Eerik Kalmet, Gustav-Hendrik Seeder, Mihkel Lõpp, Andreas Otti, Caspar Savi, Janek Palm, Kevin Allik, Kevin Pajuväli.

Need poisid võitsid 2004 turniiri mängides neljakesi viie vastu.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga