Noored ei suutnud Kristot aidata

Viljandi HC: Kristo Voika 8, Madis Parik 4, Marko Koks 3, Karl Roosna 2, Robert Lõpp 2, Karl Toom 1, Marko Peterson, Sten Maasalu, Martin Ott Sülla, Mark Lõpp, Sander Aasmäe. Väravas Rasmus Ots ja Joel Urbel. (Ott tööl, Kristjan kaks mängu vahele punase kaardiga)

Omavahelised mängud. 1. ring: 26:31; 2. ring: 30:30; 3. ring: 23:28.  Pressiteatest:

Viljandi alistas eelmises voorus kodus Viimsi/Tööriistamarketi 26:24, kuigi kaotas avapoolaja 10:14. Kehra/Daisy oli samuti omal väljakul 40:33 parem Värska Originaalist.

Viljandil on säilinud veel teoreetiline võimalus tõusta põhiturniiri lõpuks Kehra/Daisy ette teiseks, kuid see variant võib puruneda juba selles voorus. „Me pole praegu parimas seisus,“ ütles Viljandi peatreener Marko Koks. „Ott Varik on seotud tööga, ega saa kaasa mängida ning Kristjan Koovit jääb eemale tänu punasele kaardile. Noortel oli nädalavahetusel A-vanuseklassi meistrivõistluste otsustav etapp ning nende hetkevorm on seega paras küsimärk.“ Viljandi sai A-klassi meistrivõistlustel teise koha. Viljandlased olid ainsad, kes suutsid võitjaks kroonitud Põlvast korra jagu saada. „Meie jaoks osutus komistuskiviks avaringi kaotus Tallasele,“ meenutas Koks. „Seega viimane mäng Põlvaga ei otsustanud kummagi jaoks midagi.“

 Kehra/Daisy juhendaja Jüri Lepp vaatab juba tulevikku. „Töötame praegu selle nimel, et aprilli lõpus Balti liiga finaalturniiril hästi esineda,“ ütles Lepp. „Oleme teinud tugevalt trenni, käinud jõusaalis ja lihvinud taktikat.“ Lepp lisas, et Viljandist tahetakse ikkagi kahe punktiga naasta. „Me pole küll parimas vormis, aga kavatseme endast maksimumi anda,“ lausus ta. „Kõik mehed on enne mängu terved ka.“

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga