Koolitajad Kodulehele

Toimus rannakäsipalli koolitus

 

Eesti Käsipalliliit koostöös rahvusvahelise käsipalliliiduga (IHF) korraldas 25-26 juulil Tallinna Velodroomil  seminari rannakäsipallis.

Lektoriteks olid Joanna Brehmer Poolast (käsipalli ja rannakäsipalli kohtunik, endine mängija, World Games finaali kohtunik, IHF lektor)  ja Tamas Neukum Ungarist (möödunud nädalavahetusel saavutas Ungari naiskond tema juhendamisel Taanis toimunud rannakäsipalli EM-il kuldmedali, käsipallitreener, EHF ja IHF lektor).

Tamas pööras rohkem tähelepanu oma seminari teemadel treenerite tegevusele ja rünnakule ning kaitsele rannakäsipallis. Joanna teemadeks olid kohtunike ja delegaatide tegevus rannakäsipallis. Mõlemad koos selgitasid ka rannakäsipalli võistlusmääruseid.

27. juulil olid Tamas ja Joanna Valkla rannas esimesel rannakäsipalli etapil jälgimas ja abis meie kohtunikel ning treeneritel.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga