ottv

Käsipalliliit tellis Otile rahvuskoondise mänguvormi numbriga 45

 

Jälle on Eesti meeste rahvuskoondise komplekteerimisel olukord, kus paremale äärele ei jätku vasakukäelisi. Aastataguse kriisi aeg kerkis esile Jürgen Rooba. Hetkel on olukord, kus Kaupo Liiva on lõikusel ja Kristjan Muuga on jälle vigastatud. Teiseltpoolt vaadates on olukord , kus Mõisaküla linna volikogu liikmest väravavaht Rasmus on lõikusest taastumispausil, esindab Mulgimaa linna Ott Varik. Viljandi HC paremäärt näeme juba neljapäeva õhtul Kalevi hallis hümni laulmas, kus meeste rahvuskoondis kohtub 2015 aasta MM kvalifikatsiooniturniiri alagrupimängus Bosnia Hertsegoviinaga. Ott peaks seisma seal rivi eespool otsas ning hakkab meile kindlasti silma. Äkki saab platsile ka, hoiame pöialt. Mängu kannab üle ETV 2 neljapäeval kell 19.55.

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga