Arukülaga viik 26-26

 

Aruküla peatreener Toivo Järv: „Mõlemad meeskonnad väärisid punkti. Vahepeal olime meie neljaga ees, siis nemad kahega. Lõpus hoidsime neid pikalt „kuival“, ent ei realiseerinud ise seitsmemeetri karistusviset. Mina jäin igatahes meestega rahule. Esitasime selle hooaja ühe parimatest partiidest, kus kõik võitlesid ja seda ka rasketel momentidel. Mina seekord punkte ei oodanud, aga poisid hüppasid üle oma varju. Au neile!“

Viljandi juhendaja Marko Koks: „Arukülal polnudki vaja üle oma varju hüpata, sest kinkisime ise neile viigi. Lõpus hakkasime kiirustama ning mööda viskama. Viimased neli minutit ei suutnud me väravat visata, kuigi meil oli häid võimalusi kolme tabamusega ette minna. Kogenematuse taha ei saa me pugeda, sest enamus mängijaid on Meistriliigas juba mitu aastat kaasa löönud ning osad mehed saanud ka Eesti koondises karastuse. Võib-olla lõpus hakkasime väsimuse pealt rünnakul valesid otsuseid langetama.“

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga