RKCOVER

Eesti U-20 Sloveenias

 Eesti noortekoondis saabus Sloveeniasse, linna nimega Slovenj Gradec, et mängida kvalifikatsiooniturniir pääsuks EM-ile Austriasse. Alagrupis, kust edasi pääsevad kaks paremat, on meie vastasteks Türgi, Soome ja Sloveenia. Kuna Lufthansa piloodid otsustasid hakata streikima siis tuli meil lennata plaanitud Frankfurdi kaudu hoopis ümberistumisega Moskvas. See tegi meie lennu kaks tundi pikemaks, kuid kõik on OK ja oleme kenasti kohal. Hommikul tutvume saaliga ja teeme ühe treeningu ning juba õhtul esimene mäng Türgi vastu.

Meie mängude kava on järgmine:

Reedel, 04.04, kell 18.00 Eesti-Türgi 27:20

Laupäeval, 05.04, kell 18.00 Eesti-Soome 29:23

Pühapäeval, 06.04, kell 18.00 Eesti-Sloveenia 14:26

Mängude algusajad on Eesti aja järgi.

Mänge on võimalik vaadata ka otse ja seda aadressilt:

http://www.rk-slovenjgradec2011.si/index.php/prenos-v-zivo

Pöidlad pihku

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga