Poolel teel.

 Täna siis esimene alagrupimäng Türgiga. Lõunamaalastele kombekohaselt väga häälekad ja aktiivselt mängule tulemas. Meie poolt kerge kätevärin ja kohmetunud algus. Ent mida aeg edasi seda aktiivsemaks meie mäng muutus, alguse lihtsatest pallikaotustest saame üle ja esimese poolaja teine pool kuulub juba meie dikteerimisel. Head tööd teeb väravas vahetusest sekkunud Kristian. Poolajaks oleme eduseisus 12:11. Robi viskab kõik oma värvad esimesel poolajal ära ja neid koguneb Eesti väravatest pooled. Teine poolaeg on juba meie päralt, skoori teevad pea kõik platsil tegusid tegevad poisid ja eriti tubli on tegevus meie väljakupoolel kaitses. Lõpuks saavutame üpris kena seitsmeväravalise võidu 27:20. Meie skoori kasvatasid Robi 6, Andris 4, Hendrik 4, Rail 4, Raiko 3, Alvar 3, Henri 1, Sten 1, Mihkel 1.

Kuid vaatamata ilusale võidule oleme alles poolel teel. Homne mäng meie vana tuttava Soomega ei saa olema mitte üldse kergete killast. Soome kaotas täna teises mängus väga korraliku mänguga Sloveeniale 20:25. Tuleb raske mäng ja loodame Teie poolehoijule kodus Eestis. Mäng vaadatav ka jälle samalt lingilt ja samal kellaajal. Jõudu meile.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga