Ja see õnnestuski.

 Me suutsimegi alistada põhjanaabrid soomlased ning pääseda Euroopa Meistrivõistlustele. Tohutult hea emotsiooni ja võitluslikult alanud mängu algus kuulus täielikult meile. Asusime hea kaitsetöö ja väravavahi tõrjetega juhtima 6:1 ja 7:2 ning poolaja võitsime 16:7. Kuigi soomlased üritasid teisel poolajal aktiivse kaitsega veel mängu murrangut tuua, suutsime me vastu pidada ja saavutada ajaloolise tähtsusega võit meie jaoks 29:23. Väravaviskajad Robi 8, Andreas 5, Andris 4, Rail 3, Raiko 2, Hendrik 2, Robin 2, Alvar 1, Henri 1, Sten 1. Täna väravas väga hea töö Arturilt.

Homme kohtume alagrupi esikohta otsustavas mängus korraldajate Sloveenidega. Mäng algab jälle kell 18.00 Eesti aja järgi.

Suvi tuleb tegus aga seda me ju tahtsimegi!!!!!!!!!!!!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga