Esimene veerandfinaal edukas

Esimene veerandfinaal Aruküla SK vastu kulges nagu Ameerika mägedel sõitmiseks. Algul ei saanud üldse minema. Esimest koduvõistkonna väravat pidid saali kogunenud tublid pealtvaatajad ootama viis minutit. Seitsmendaks minutiks on Aruküla suutnud ette minna 5:2. Kuid järgmise üheksa minutiga suudame näidata enda tasemel mängu ning teeme 9:1 spurdi ja asume juhtima 11:6. Sealt maalt kuni poolaja lõpuni kulgeb võrdne mäng ja pigem isegi Aruküla juhtimisel. Poolajaks edu 16:12. Teise poolaja algus ei tõota muud, kui aimnult head, sest peale viit mänguminutit on seis viiega meile. Ent siissattusime mägedes korraliku tõusu ette, kust üles rühkimine võtab meil kõvasti aega, samas kui Aruküla laseb liugu suure hooga mäest alla. Järgneva kolme minuti jooksul laseme neil visata enda väravasse koguni viis vastuseta palli ja seis tablool viigis 18:18. Kuid lõpuks saame ka meie mäest üles ja hakkab pikk-pikk laskumine kuni finishini välja. Viimased kakskümmend minutit on meie mäng ja viskame 15 väravat Aruküla 6 vastu. Lõppseis seega 33:24 Vilajndi HC-le. Mitte midagi lihtsat siin päikese all.

Meie väravaviskajad Ott 12, Madis 7, Kristjan 5, Robi 4, Marko 4, Vitali 1. 

Järgmine kohtumine reedel Arukülas.

Järgmine mäng juba reedel Arukülas.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga