Poolfinaalis 0:2 kaotuses

 Serviti vastu oleme jäänud kaotusseisu kolme võiduni peetavas seerias juba 0:2. Kui esimene mäng Põlvas jäi paljuski meie tahtmatuse taha siis teine mäng kodus oli juba täitsa mängu moodi. Suutsime näidata täitsa korralikku käsipalli. Oli ilusiad väravavid, oli häid tõrjeid ja oli ka korralikku kaitsetööd. lõpuks küll tugevam võttis oma aga pea maas ei pea me küll pärats sellist kaotust käima. Rõõm on ka sellest, et esimeses mängus suutis skoorida ainult viis meest siis teises juba kaheksa.

Esimese mängu viskajad: Karl T 6, Kristjan 4, Ott 2, Sten 2, Robi 2.

Teise mängu viskajad: Robi 7, Ott 3, Karl R 3, Kristjan 2, Mikk 2, Mark 2, Sten 1, Madis 1.

Kolmapäeval, 23.aprill järgmine mäng Põlvas, kell 19.00. Läheme toome ühe mängu veel Viljandisse.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga