Esiliigas teine kaotus.

 Esiliigas mängisime oma esimese kodumängu Tallinna Oskari vastu. Oli ette arvata, et meie noortel ja mitte veel füüsiliselt nii tugevatel noormängijatel saab olema raske vastaste tohutut kaitsemüüri üle mängida. Ja nii ta ka läks. Kuigi suutsime alguses tänu Marteni headele tõrjetele väravas joosta mõne kiire ja asuda juhtima 3:1 siis mida mäng edasi seda rohkem tulid maksvusele Oskari mängijate suuremad kogemused ja massivahe. Terve poolaja mängisime rahuldavalt ja poolajaks olime jäänud kaotusseisu ainult nelja väravaga 8:12. Kuid teisel poolajal väsisime, sisse tuli lubamatult palju lihtsaid pallikaotusi, mida vastane ka kohe ära kasutas ja lõppseis meie poolt vaadatuna 18:32.

Martin 6, Sander I 4, Alex 3, Sander P 3, Raiko 2

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga