IMG_8567

Viljandi HC koduleht on uuenenud!

Hea külaline!

Külastad uut Käsipalliklubi Viljandi HC kodulehte. Miks seda vaja uuendada oli? Lihtne vastus on, et vana leht oli aegunud. Seda nii köögipoolelt kui ka sisult ja disainilt. Uus leht on kaasajastatud ja loodetavasti ka mugavam kasutada, ning mis kõige tähtsam- värske!

Mis on uuel lehel uut? Peamisteks uuendusteks lisaks välimusele on asjaolud, et nüüd saab kodulehel näha nii pidevalt uuenevat mängukalendrit, turniiritabeleid ning mängijaprofiile. Lisaks on kustutatud kõik, mis pole enam otstarbekas või asjakohane, samas jäetud alles võimalus olnuga tutvust teha (samuti menüünupp “arhiiv” annab tee vanale kodulehele).

Loodame, et värskendus teile meeldib. Küsimuste, tagasiside ja ettepanekute korral võib kirjutada e-posti hc@vlnd.ee.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga