0P2A9018

Tark ei torma

Põlva Serviti vs Viljandi HC 25:26 (13:11)

Täpsed olid: Kristo Voika 7, Kristo Järve 5, Mikk Varik 4. Ott Varik ja Robert Lõpp 3, Mark Lõpp ja Veiko Luik 2.
Kiiret polnud kummalgi meeskonnal kusagile. Mängiti rahulikult ning kui proovitigi tuure üles võtta, siis koheselt tehnilise praagi protsent kasvas pidurdamatult ja edasi tagasi pingpongimine lõpetati küllaltki kiiresti. Teise poolaja esimese poole mängupilt ähvardas mängu äravajumist Serviti kasuks, aga täna olid mulgid kohe eriti jäärapäised ja murdsid hullupööra kaitset mängida ning suutsidki viie väravalise vahe tagasi mängida. Kaheksa minutit enne lõppu särasid tablool viiginumbrid 22:22. Edasi järgnes veelgi tempotum mäng, mäng närvidel, eelkõige just pealtvaatajate närvidel. Ei ole teada palju hall karvu nende minutitega juurde tekkis, aga mulgid suutsid oma tahte seekord peale suruda. Mängiti tugevalt kaitses, ei tormatud ja kiita tuleb ka värava postite vahel hea partii esitanud Rasmus Otsa.

Ilusat mängu tahaks ikka uuesti ja uuesti vaadata. Postimees võimaldab seda teha.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga