0P2A9340

Edukas ring

Viimsi/Tööriistamarket vs Viljandi HC 28:30 (12:14)

Skoori tegid: Karl Toom 9, Kristo Järve ja Kristo Voika 5, Mikk Varik 4, Karl Roosna 3, Kristjan Koovit ja Robert Lõpp 2.

Põhiturniiri lõppedes oli teada, et lihtsaid mänge ei ole ees ootamas, ei meistriliiga vaheturniiril, ei Balti liigas. Vaheturniiri esimese ringi viimasele kohtumisele mindi kahe võidu pealt ja samas kummitas kuklas teadmine, et eelmises voorus olid ka võõrustajad Servitit säärest valusalt naksanud. Ainuke, mis oli kndel, Viimsi satsil lihtsalt pole enam veerandfinaalist pääsu. Mäng algaski jonnakalt, kord Vestman all ja Piibeleht peal, siis jälle vastupidi. Veerandtunnise mängu järel tablool viiginumbrid 7:7 ja protokolli kantud viis tabamust Karl Toomi arvele. Polnud asjata see võõrsil käik, sealt toodud kuiv püssirohi põrutas hästi. Sarnane, sulle-mulle mäng, kestis poolajavileni. Mulgid siiski suutsid venitada tabloole pluss kaks. Teise poolaja alguses, peale seda kui riietusruumis Karl ka kaasvõitlejatega püssirohuvarusid jagas, tegid mulgid esimese kümne minutiga 6:1, hea töö väravasuul Rasmus Otsalt,  vahespurdi ja vist arvasid, et asi on otsustatud positiivses võtmes. Kahjuks võõrustajad olid teist meelt ja kuus minutit enne mängu lõppu särasid tablool numbrid 26:27. Tuleb au anda vanameistrile Kristo Järvele, kes viiest tabamusest kolm saavutas viimase kümne mänguminuti jooksul. Vaatamata ülipikale viimasele minutile (kaks minutilist vaheaega) tuli võit siiski koju.
Esimene vaheturniiri ring lõpetati kolmega kolmest ja tõusti teist kohta jagama Kehraga.

Tublilt tehtud töö!!

Viimsist sätitakse bussinina nüüd Kaunase poole, kus juba homme kell 16:00 (Leedu aja järgi) kohtutakse Balti liiga veerandfinaali avakohtumises Kaunase Granitasega. Pöidlad pihku!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga