0P2A0226

Kibe võit

Viljandi HC vs Kaunase Granitas 25:23 (13:11)
Tabavad olid: Karl Toom 7, Veiko Luik 4, Ott Varik, Mikk Varik ja Kristo Järve 3, Kristo Voika 2, Karl Roosna 1.

Alustama peaks kuuldud lausega tribüünilt: “Miks paganama päralt peab tagasimängitavat vahet laskma nii suureks?” Külalised viskasid mängu esimesed kuus väravat ja alles siis märkasid mulgid mängima hakata. Konarlik see mäng oli, pinget üle liia palju ja realiseerimine lonkas kõiki võimalike jalgu. Kui ikka pakutud võimalusi vastu ei võeta, siis pole kurjustada kellegi muu kui iseendaga. Võit küll tuli, nagu ka neli päeva tagasi, aga erinevalt tollest magusast võidust tundub tänane õite kibe võit olevat.
Marko Koks: “Veerandfinaali pinge põletas mõne mehe läbi.” Kui treeneri sõnadele lisada veel nooremate meeste ülitihe mängugraafik, viies mäng viie päeva jooksul, siis ilmselt tuleb tulemusega rahul olla. Kogemus saadi korralik.

0P2A0182

Vaheaja loosimise auhind, Poolast suurturniirilt toodud punane müts ja

0P2A0183

Domotexi suur ja soe tekk läksid kenadele pealtvaatajatele.

Mõned kaadrid mängust

Helir Valdor Seeder võtab mängu kokku.

Nüüd, kus rahvusvaheline hooaeg sai läbi tuleb keskenduda meistriliiga kohtumistele, kus vaheturniiril on jäänud pidada veel kaks vooru, kus selgub, kes mängivad veerandfinaale ja kes jätkavad kohe poolfinaalides.
25.03.16 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper –Viljandi HC ja 30.03.16 19:00 Viljandi HC – Viimsi/Tööriistamarket.

Pöidlad pihku!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga