Otsa sai

Viljandi HC vs HC Viimsi/Tööriistamarket 32:22 (14:11)

Resultaadi eest kandsid hoolt: Ott Varik 6, Kristo Voika, Karl Roosna ja Robert Lõpp 4, Kristo Järve ja Veiko Luik 3, Kristjan Koovit, Mikk Varik ja Sander Aasmäe 2, Madis Parik ja Karl Toom 1.

Põhiturniir ja vaheturiir said tänaste mängudega Viljandis ja Põlvas otsa. Mulgid suutsid meistriliiga kaardipakki korralikult sassi lüüa ja seda eeskätt vaheturniiriga, kus loovutati vastastele ainult üks punkt, see paganama viigipunkt eelviimases voorus. Kindel teine tabelirida enne playoffe on klubi parim tulemus läbi ajaloo.

Marko Koks: “Patt oleks rahulolematu olla klubi parima tulemusega läbi ajaloo, seda enam, et meistrisari pole nii huvitav olnud juba mitmed setmed aastad!”

Küsimus Kristo Järvele, kes tuleb meistriks? Sai sellise vastuse: “Mina ei oska küll öelda, kes meistriks tuleb! Esineliku meeskondadest on kõik võimelised võitma kõiki ja viimati olid meistrivõistlused nii huvitavad, kui veel Chocolate Boys kaasa mängis ja sinna on oma aastat kümme tagasi.”

Kapten Kristo Voika

Mõned kaadrid kohtumisest

Peale kahe võiduni peetavaid veerandfinaale, mis mulgid see aasta vahele jätavad, jätkuvad mängud poolfinaalides eeldatavasti HC Kehraga.

Jälgi infot!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga