0P2A0564

Ei olnud meie päev, 0:1

Viljandi HC vs HC Kehra Horizon Pulp&Paper 23:29 (10:15)

Väravani jõudsid: Kristo Voika 6, Karl Toom 4, Kristo Järve, Veiko Luik ja Robert Lõpp 3, Ott Varik 2, Mikk Varik ja Karl Roosna 1.

No ei olnud meie päev täna. Kui esimese poolaja kohta võiks veel klassikuid parafraseerides öelda: “Kui seda Kolkat ees ei oleks!”, siis mida öelda pärast seda, kui külaliste puurilukk peatas teise poolaja kaheksandal minutil punase kaardi hinnaga mulkide kiirrünnaku. Vast ainult seda, et kaks nädalat rassimist jõusaalis on jätnud mängupildile sügava jälje.

Marko Koks: “Realiseerimine ei kannatunud mingit kriitikat, visati sinna kuhu visata poleks tohtinud!”

Indrek Lillsoo: “Mulle millegi pärast tundus, et meie mehed tulid mängule tunduvalt parema emotsiooniga, kui mulgid, kes muidugi mänguaja edenedes tulid järjest paremini mängu tagasi, aga siiski sutsime me nende tuleku ära kannatada. Punane, Mikola punane oli muidugi äärmiselt rumalalt teenitud kaart, aga emotsionaalse inimesena oli tal ka raske seda kaarti mitte võtta.”

Mõned kaadrid mängust.

Mäng on järelvaatatav Postimehe portaalis

Kuna parandamise ruumi on, siis järgmine mäng kahe päeva pärast Kehras ja juba järgmine kolmapäev koduses spordihallis.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga