0P2A9527

Oli meie päev, 1:1

HC Kehra Horizon Pulp&Paper vs Viljandi HC 21:26 (10:13)

Täpsed olid: Karl Toom 6, Ott Varik ja Karl Roosna 5, Veiko Luik ja Robert Lõpp 3, Kristo Voika 2, Mikk Varik ja Kristo Järve 1.

Hoopis teine tera ütles veskimees, kui hiire pabul talle hamba alla sattus. Võrreldes kolmapäevase kohtumisega oli mäng hoopis teisest puust. Mulgid panid särtsakalt minema ja võõrustajatel tuli tublisti vaeva näha ülemängimaks Rasmus Otsa (lasi esimese värava sisse kui oli alanud seitsmes mänguminut) ja jõudmaks viigini. Paarikümne mänguminuti järel käisid võõrustajad korra seisuga eeski (8:7), aga tundub, et kogu nende aur selle peale kuluski, sest teise poolaja keskel hakkasid mulgid lihtsalt vahet käristama. Kehra mängis tujutult. Viis minutit enne lõppu mulgid seitsmega ees ja hakati vigurdama ja erinevaid effekte proovima.Tubli tulemus, kus osalesid kõik, vanemad ja kogenumad murdsid kaitses, nooremad ja väledamad pommitasid täpselt, Rasmus Ots keeras värava lukku ja Kehrasse kaasa sõitnud fännklubi tegi ikka väga korralikult ja kuuldavalt oma tööd.

Hirmutab algoritm, mille järgi võidud tulevad ainult võõral väljakul, aga seda saab muuta juba järgmises mängus.

Mis üllatas, oli see, et meie riigist on kohtunikud otsa lõppenud. Mängu juhtisid lõunanaabri vilemehed.

Kerli Kore pildid kohtumisest.

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalis.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga