0PA20838

Uskumatu!!!

HC Kehra Horizon Pulp&Paper vs Viljandi HC 23:25 (8:13)
Skoorisid: Karl Toom 7, Kristo Voika ja Karl Roosna 5, Robert Lõpp 3, Veiko Luik 2, Ott Varik, Mikk Varik ja Kristo Järve 1.

Uskumatut oli selles üksikus mängus, kui ka seerias üldisemalt ikka väga palju. Alustades üldisemast, siis uskumatult mannetud olid mulgid esimeses mängus ja kehrakad kolmes järgnevas. Nii nagu mulgid esimese mängus olid vati sees kinni, kust nad õnneks endid välja suutsid rabeleda, siis mida mäng edasi, seda enam karikavõitjad ennast vati sisse mähkisid ja millest nad välja rabeleda ei suutnudki. Kui mõni sõna veel lisada tänasest mängust, siis mulgid mängisid, tänu võõrustajate nirule realiseerimisele ja Rasmus Otsa tublile tööle postide vahel, esimesel poolajal paraja vahe sisse ja teisel poolajal juhindusid mõttest “Tark ei torma” suunasid mängu võidusadamasse, kuigi paar korda tekkis väike kõhedus, sest võõrustajad võitlesid lõpuni.
Individuaalset võitlust meeste vahel oli palju. Õnneks ei lasknud kohtunikud mängu inetuks ja suunasid mehi pinki poleerima suisa paaril korral (mulgi paar olla ka kolm) paari kaupa (34 min, 44 min ja 52 min).

Mulgid juba kirjutasid tänase võiduga ajalugu, pole ju meistrivõistluste finaalis kunagi mängitud, vähemalt minu mäletamist mööda.

Mäng on Postimehe portaalis järelvaadatav.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga