0P2A1306

Ei olnud meie päev, 0:2

Viljandi HC vs Põlva Serviti 23:26 (10:11)

Tabamuse said kirja: Kristo Voika ja Karl Roosna 5, Karl Toom 4, Mark Lõpp 3, Ott Varik 2, Veiko Luik, Kristjan Koovit, Robert Lõpp ja Kristo Järve 1.

Peale võitluslikult lõppenud esimest poolaega võtsid mulgid teise poolaja algeses seitsmeks minutiks väravate viskamisest vaheaja ja suures plaanis saigi see määravaks. Meeskonna mäng on liimist lahti. Rasmus Otsa tegutsemine väravasuul ja mängu viimases veerandis kolm järjestikust tabamust kirja saanud Karl Roosna ei suutnud kuidagi lõpptulemust muuta.
Kuna pettumust oli tribüünidel palju ja keegi ei soostunud kaamerasse midagi ütlema, siis võtan räägitu lühidalt kokku: paljudele sööduvigadele ja ütlemata nirule reliseerimisele lisaks oli teist mängu järjest ületamatus hoos Serviti puurilukk Eston Varusk.

Nagu Kristo Voika optimistlikult Lembitu Kuusele sõnas, et finaal käin kolme võiduni ja midagi pole veel kadunud.

Mõned kaadrid mängust.

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalis.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga