karikas

Edeneti järgmisesse ringi

Põlva/Arcwood vs Viljandi HC 26:29 (14:12)
Resultaadi eest hoolitsesid: Ott Varik 9, Kristo Järve 6, Vitali Vorobjov 5, Kristjan Koovit, Mikk Varik ja Mark Lõpp 3.

Nagu setud peale esimest kohtumist lubasid, siis mängu algusminutid tõotasid mulkidele parajat Waterlood. Neljandal minutil vastuvõtjad 3:0 ees, kuuendal minutil viskasid mulgid esimese värava ja midagi ilusat ei paistnud kusagilt. Samas mõtlemisajal oli ka endal omi mõtteid korraldada ja tõdeda, et tegelikult pole ju midagi hullu juhtunud, kodust sai +10 kaasa võetud! Oli parasjagu huvitav jälgida kaua esiliiga sats kestab. Kestsid nad 40 minutit, nimelt sellel mänguminutil jõudsid mulgid viigini ja edasi läks pisukese, kuid paraja, meistrisarja satsi ülekaalu tähe all kuni mängu lõpuni. Mulkide sats järgmises ringis +13-ga.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga