0p2a5231

Pealtnäha lihtsalt

Viljandi HC vs HC Kehra/Horizon Pulp & Papre 25:17 (15:6)
Skoori tegid: Sergei Rodjukov 6, Ott Varik 5, Kristo Järve 4, Mikk Varik ja Robert Lõpp 3, Kristjan Koovit 2, Mark Lõpp ja Sten Maasalu 1.

Hirmutavalt lihtsalt said mulgid oma mängumasina veerema, tosin minutit mängitud ja mulgid kuuega peal (8:2). Head tööd tegi väravasuul Rasmus Ots. Hoida nii tituleeritud sats nagu seda Kehra on poolajavileks kuue tabamuse peal on iseeneset juba äramärkimist vääriv tõsiasi. Kui teise poolaja alguses tabasid külalised esimesena, siis hakkas pilk tahes tahtmatult järjest sagedamini tabloole eksima ning ühe kasvas soov, et see poolaeg juba ükskord lõpeks, seda enam et kohtunikud algatasid tõelise sügisese lehesaju (loe: andsid kahe minutilis karistusi helde käega). Vastaste puurilukk teenis suhteliselt tühja koha pealt suupruukimise eest karistuse ja ega just iga päev ei näe, et üks võistkond, antud juhul mulgid mängivad pea poolteist minutit kolm kuue vastu. Karistusi kogunes mängu lõpuks lausa 8!

Peale mängu küsisin kolmelt mehel ühe ja sama küsimuse: “Mulkidest mängisid kaks meest selle hooaja esimese ametliku mängu, Sergei Rodjukov ja Sten Maasalu, kuidas nende esitusega rahule jäite?”
Kommentaator Mihkel Jürisson: “Sergei puhul peaks ära märkima, et pisut pelgasin, et mees pingutab üle, mõtleb üle ja korra ka sellelt ta tabasin, aga ainult korra. Ta tegi oma kenasti ära ja oli meeskonnale väga kasulik. Steni puhul võis täheldada nii mõndagi toorest lahendust, aga loodame, et ajapikku mäng paraneb!”
Vigastuspausi pidav meeskonna kapten Kristo Voika: “Sergei on väga kõva võitleja ja tore näha, et peale.väravat näitab emotsioone välja, Sten veel toores ja on näha, et mängupaus oli pikk, aga vähemalt võitles kaitses ja töötas tagasi.”
HC loots Marko Koks: “Nagu ma ka intervius mainisin, on Sergei puhul tegu tahtmist täis mängumehega, kelle phul oli pisuke kartus, et võtab liialt mängu enda peale, aga kokkuvõttes tegi oma ära heal tasemel ära. Steni puhul võtab veel veidi aega tema sulandumine, aga igatahes on ka tema puhul tegemist olulise mehega võistkonnas!”

Mõned kaadrid mängust

Mäng koos mängujärgsete kaptenite poolse hinnanguga on Postimehe portaalis järelvaadatav.

Juba sellel nädalavahetusel võtab meeskond Balti liiga raames mõõtu Ukraina ja Valgevene meesondadelt. Laupäeval algab kohtumine kell 18:00 ja pühapäevl kell 15:00. OLE KOHAL!!!

viljandi_hc_baltic-copy-page-001

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga