Kena punkt nädalale

SKA Minsk vs Viljandi HC 24:35 (15:16)
Tabamused said kirja: Ott Varik 12, Robert Lõpp ja Sergei Rodjukov 6, Kristjan Koovit ja Kristo Järve 4, Mikk Varik 2, Robert Lõpp 1.

Saali jõudes sai vastuse mure tekitanud küsimus: kuidas kolmapäeval meile alla vandunud Kehra näiliselt kerge vaevaga kevadisele hõbedasele meeskonnale tuule alla tegi? Platsi paremal poolel tegid sooja pikad sirged NOORED mehed.
Vaatamate kergele algedule kulges esimene poolaeg punkt punkti heitluses ja alles alates teises poolaja avaminutitest purjetasid mulgid oma teed, esimeste selle hooaja punktide suunas Balti liiga arvestuses.

Pärimise peale, miks kevadine finalist siia sõitnud verinoore koosseisuga, sain vastuse, et põhikoosseisu mehed on hõivatud koondise tegemistega!

Viljandi satsi treener Marko Koks võttis nädalavahetuse kokku: “Kui eilses mängus ei saanud me kuidagi rünnakut toimima ja selle nahka tulemus ka läks, siis täna esimesel poolajal jalutasid külalised meie kaitsest läbi kuidas aga tahtsid ning kui me teisel poolajal kaitse pidama saime tulid ka kergemad väravat kiiretest ja korralik tulemus üldisemalt.”

Mõned kaadrid mängust

0p2a5669

Kaader sellest, kuidas õige poolehoidja jõuab Türi – Paide jooksult medali võita ja on ka saalis kohal.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga