0p2a6753

Napikas

Viljandi SK vs HC Viimsi 31:32 (16:16)
Skoori eest hoolitsesid: Martin Allikalt ja Raiko Roosna 8, Simon Drõgin 6, Alex Toom 5, Henn-Hendrik Sepp 3, Sander Izjumov 1.

Teel saali kiusasid igasugu mõtted, milledest kõige karmim oli pisike uitmõtte jupats, mis ütles, et moored mehed on leidnud mingi euro normatiivi, mis keelab vaheajal meistrivõistlusi mängida. Jõudnud saali osutusid kartused asjatuks ja võrdsete vastaste mäng võis alata. Mängu oli, ol päris kõvasti, ikka vastavalt vanale heale loole Westmanist ja Piibelehest ning mängu lõpuminutitel võttis küll kiruma, et paganama sekundideid tassivad päkapikud ei võta ka mitte looderdada ja teevad oma tööd nii paganama pedantselt.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga