0P2A0744

Algas teine ring

HC Tallas vs Viljandi HC 26:35 (7:17)
Skoori tegid: Kristo Voika ja Kristjan Koovit 8, Ott Varik 7, Sergei Rodjukov 6, Robert Lõpp 4, Kristo Järve ja Sander Aasmäe  1.

Korralik koolivaheaja üritus, kus said mängida nooremad ja veidi vanemad ja päris suuredki mängumehed. Peale soendus bände tulid Kuristiku kooli parketile meistriliiga satsid, samad, kes alustasid meistrivõistlusi. Erinevused kahe mängu vahel olid siiski olemas. Kui Viljandis toimunud rabeda mänguga (mulkide poolt rabeda) kohtumises suutsid pealinna noored mehed ree peal püsida sisuliselt lõpuni (vahe kõigest +5 mulkidele), siis tänases kohtumises jagus koolipoisse veerandtunniks. Peale seda hakkas vahe kindlalt sisse vajuma ning ei päästnud ka suur soov jõuliselt mulke pidurdada, mis pigem lõppes karistusminutitega, ega ka pealinlast lootsi võetud kaks järelemõtlemise aega. Teine poolaeg oli suuresti seisu vormistamine, kus tegelikult pani mängule punkti (teise poolaja seis selleks hetkeks 5:5) teenitud punane kaart. Kuigi seis oli suures plaanis paigas, siis veidi kurvastab tõsiasi, et vimased read protokollis ütlevad 5 väravat võõrustajatele (4 ühelt mehelt) ja 1 külalistele (+realiseerimata jäänud 7 meetri karistusvise)!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga