elina-potter-bvanuseklasskviiikoht

Kaks korda kolm

18.-20.november 2016 toimus Põlvas selle aasta Eesti karikavõistlused noormeeste B vanuseklassis (2000 ja hiljem sündinud). Seitse meeskonda mängisid üks kord omavahel läbi turniirisüsteemis. Mulgid teenised pronksise karika. Meeskonna parimaks mängijaks Simon Drõgin.
Lõpptulemus:
1. Põlva Spordikool
2. Spordiklubi Tapa
3. Viljandi Spordikool

elina-potter-bvanuseklasskviiikoht

Meeskonnas: seisavad – Sander Rohtla, Kaimo Pitsenko, Joosep Ülesoo, Simon Drõgin, Erik Kalmet, Kevin Toom, esireas – Kenno Toom, Aleksander Pertelson, Oliver Ruut, Martin Braun. Noori mehi ohjas treener Marko Koks.

18.-20.november 2016 toimus Põlvas, noormeeste D vanuseklassi (2004 ja hiljem sündinud) Eesti karikavõistlused. Kümme meeskonda jagati kahte alagruppi, kus meeskonnad mängisid üks kord omavahel läbi. Pärast alagrupimänge mängiti poolfinaalid ja kohamängud. Mulgid teenisid pronksise karika. Meeskonna parimaks mängijaks Hendrik Koks.
Lõppjärjestus:
1.  Spordiklubi Tapa
2. Põlva Spordikool 1
3. Viljandi Spordikool

elina-potter-dvanuseklasskviiikoht
Meeskonnas: seisavad – Kaidar Keres. Martin Vendelin, Hendrik Koks, Robin Liinsoo, treener Marko Koks, esireas – Kenet Toom, Jaan-Paul Varik, Jürgen Aas,  Johannes Pertelson, Karl Kask

Fotod: Helin Potter

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga