0p2a7662

Ameerika mägedel

Viljandi HC vs Viimsi/Tööriistamarket 25:25 (15:12)
Skoori eest kandsid hoolt: Kristo Voika 6, Ott Varik 5, Kristo Järve 4, Sander Aasmäe ja Sergei Rodjukov 3, Kristjan Koovit, Mikk Varik, Sten Maasalu ja Mark Lõpp 1.
Hirmul on suured silmad. Tulevad hirmsad poisid põhjast ja teevad mulkidest…. , sõitsid nad ju nädal varem setudest lihtsalt üle ja esitasid kindla taotluse meistritiitlile aga võta näpust! Mulgid alustasid mängu kenasti, kaitse pidas, Rasmus püüdis hiiri ja vastaste puurilukk polnud ka nõnna hea, kui nädal tagasi. Poolaeg võideti kolmega ja teisel poolajal venitati plus seitsmele väravale ja siis ilmselt arvati (lõpuni tosin minutit), et mäng on tehtud, aga vastane arvas teisiti. Mängu lõpetab ikka ja jälle kohtuniku vile ja kuna mulgid olid jala sirgu lasknud, siis suudeti viimaste minutite jooksul visata kõigest üks värava. Sellest tõesti piisas lahjaks viigiks, mis võinuks külaliste veidigi parema viimase rünnaku puhul käestgi libiseda.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalist.

 

Juba paari päeva pärast (mulgi paar olla ka kolm) seisab ees kohtumine okkalisel teekonnal karukoopas. Kas olete ennast juba sõidule registreerunud. Buss väljub laupäeval, 3. detsembril kell 15:45 Vabaduse platsi servast!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga