0p2a7660mikk

Finaaliuks jäi suletuks

Põlva Serviti vs Viljandi HC 30:22 (19:11)
Tabavad olid:Mikk Varik 5, Sergei Rodjukov 4, Ott Varik, Kristjan Koovit, ja Kristo Voika 3, Robert Lõpp 2, Sten Maasalu ja Kristo Järve 1.
Loodetud põnevusetendus jäi nägemata. Lood kiskusid juba algusest peale nii kiiva, kui üldse sai kiskuda. Suure pusimise peale sai vahe kahandatud kahe värava peale, aga siis oli ka kõik. Poolaja vileks oli vahe kaheksa ja finaaliuks sisuliselt sulgunud. Teisel poolajal küll püüti ja punnitati, aga vähemaks kui kuus väravat ei saadudki.

Marko Koks: “Eks see meie mäng finaalipääsu rambipalaviku taha jäi. Kui asjad toimima saime, siis olid vastased juba nelja viie väravaga eest ära ning ega teenitud karistusedki elu lihtsamaks ei teinud.”

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalis

Homme on uus päev. Buss karukoopasse väljub vabaduse platsi servast 13:15! Kolmanda koha kohtumine algab kell 15:30!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga