Sissejuhatus nädalavahetuseks

Aruküla vs Viljandi HC 27:35 (8:16)
Skoorisid: Kristo Voika 7, Ott Varik 5, Kristo Järve ja Sergei Rodjukov 4, Kristjan Koovit, Mark Lõpp ja Martin Allikalt  3, Raiko Roosna ja Vitali Vorobjov 2, Sander Aasmäe ja Mikk Varik 1.
Iseenesest oli mäng tehtud esimese veerandtunniga. Mulgid vastasid võõrustajate visatud väravale kaheksaga ja poolaeg võideti poolega.Teine poolaaeg hoiti ka võõrustajaid ning vahet pikemaks ei venitatud.
Hea harjutus väravate viskamiseks. Rõõmu teeb noorte meeste, Allikalt ja Roosna, visatud 5 väravat, aga ka kaitse ühe tugitala Vital Vorobjovi lisatud 2 tabamus. Silmas pidades nädalavahetusel ees ootavaid mänge lõuna naabritega teeb veid ärevaks 3 luhta lastud 7 meetri karistusviset (2 Rodjukov, 1 Voika), mida küll tasakaalustas mulkide puuriluku 1 tõrje.
Mida protokollist välja ei saa lugeda, lisas kohalkäinud Tõnu Tamme: “Väga hea partii tegi esimesel poolajal Aruküla väravasuul mänginud Andrei Kunavitš, seis oleks võinud olla poolajaks märkimisväärselt suurem kui teda poleks olnud. Mänguaega said kõik. Peeter Parik vahetati väravasse juba esimesel poolajal, nii kahekümnendal mänguminutil. Tegelikult mingit pinget ei tekkinudki!”

viljandi_hc_baltic-copy1-page-001
Niisiis olge valmis nädalavahetuseks. Külla tulevad lätlased ja leedulased. Laupäeval kell 18:00 kohtumine Celtnieksiga ja pühapäeval kell 15:00 Dragunasega. Pühapäeval tasub saali tulla kohe paar tundi varem, sest juba kell üks mängivad omi meistrivõistlusi spordikooli noormehed vastaseks Põlva/Arcwood, kes momendil jagab liidrikohta esiliigas.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.