Võit tuli

Viljandi HC vs HC Tallas 30:25 (16:13)
Tabamused said kirja: Ott Varik 9, Kristo Voika 6, Sten Maasalu ja Raiko Roosna 4, Rasmus Ots, Madis Parik ja Sergei Rodjukov 2, Kristo Järve 1.
Eks ta üks talveunest ärkamine oli. Publik sai kuuldavaks alles kusagil neljakümnendal mänguminutil ja mõned mehed alles pärast lõpuvilet. Ei saa öelda, et midagi ei toimunud. Külalised proovisid mulkide kaitset murda rünnates seitsmekesi, aga peale seda kui Rasmus Ots tabama hakkas, loobusid ka sellest. Proovisid külalised ka demonstreerida omi näitlejaoskusi, kuid kui kohtunikud seda kahe minuti puhkeajaga premeerisid, kauakestva marulise aplausi asemel, siis loobusid ka sellest. Jõujooned on paigas ja mulkidel on momendil külalistest lihtsalt rohkem rammu.
Küsisin mulkide lootsilt: “Käisid Prantsusmaal, ilmameistreid selgitavaid mänge jälgimas ja lootsi tarkust kogumas. Mille poolest seal nähtud käsipall erineb koduses meistrisarjas mängitavast käsipallist?”
Marko Koks: “Eelkõige võimsuse poolest. Riikide koondistes ju ikkagi parimatest parimad mängumehed. Kasv, kiirus, treenitus, oleks kindlasti kolm märksõna.”

Mõned kaadrid mängust.

Tabelisse saadi kaks punkti. Juba ülehomme jahivad spordikooli noormehed punkte esiliiga tabelisse.
Laupäeva soenduseks madistavad omi madistamisi minimehed Tere miniliigas ning siis läheb tuliseks, külla tulevad valgevenelased (tore, et Valgevene jahib ka ilmameistri tiitlit) ja ukrainlased.

17jaanuarviljandi_hc_Baltic001

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.